Skapa din egen oas

Visst är gräs fint och mjukt att gå på, men det kan vara härligt att ha en gräs fri zon ute där du kan sitta och umgås med nära kära och kanske avnjuta en god bit mat, bäst av allt så blir det ju lite mindre att klippa. 

Uteplatser är något som vi svenskar prioriterar högt och det är där vi mesta dels umgås på somrarna och en fin integrerad uteplats är ett utmärkt komplement till huset, en uteplats fungerar inte sällan som en förlängning av huset. Om man väljer att anlägga en uteplats i sten så får man en tidlös och hållbar uteplats som är lätt att rengöra och underhålla och framförallt så är det väldigt vackert. Företag som Stonefactory har en lång och gedigen erfarenhet av sten och kakel och där hittar du material till riktigt bra priser. Stonefactory uppmuntrar till kreativitet och erbjuder dig som kund professionella lösningar.

På semestern tenderar vi att stressa iväg på långväga semestrar med familjen och innan vi vet ordet av har semester veckorna rusat iväg och vi är tillbaka på jobbet. Det vi egentligen behöver är att vila upp oss och ta en rejäl paus från vardagens alla förpliktelser på semestern, och inte låta stressen infinna sig och vad passar då bättre än att göra ditt hem till ett semesterparadis där du kan hitta lugnet och harmonin i din egen trädgård. Låt din trädgård förvandlas till en oas där det finns gott om plats för avslappning, umgänge, kaffe mornar, och ljumma härliga grillkvällar!

Hoppas att du får en trevlig sommar med mycket sol och gott sällskap!