Roligt på fiket

Få saker är så avkopplande som att kliva in på ett fik, beställa en kopp gott kaffe samt en läcker bakelse och sedan bara luta sig tillbaka i sin stol, samtidigt som man ägnar sig åt någon passande aktivitet. I detta inlägg vill vi tipsa er alla om sådant som vi anser är roligt och avkopplande att ägna sig åt medans man sippar på och äter i godan ro.

Läs en bok

En bra bok är något som passar vid i princip alla tillfällen och så är verkligen fallet på ett mysigt fik där ljudvolymen oftast håller sig på en rimlig nivå. Idag kan man antingen välja en helt vanlig och gammaldags bok i fysisk form, eller någon typ av digital e-bok. I slutändan så är det bara du som kan komma fram till vad som lämpar sig bäst för dig, men fördelen med en e-bok är att du kan få tillgång till den direkt, något som ibland brukar väga över. Har du planerat väl inför fikat så är dock chansen stor att du antingen redan tagit med dig en bok, eller gått och köpt en innan du klivit in på fiket.

Spela någon typ av spel

Vare sig du främst gillar någon form av episkt fantasy spel, klurigt pussel eller något riktigt spännande, så kan du idag enkelt spela allt detta direkt i din mobiltelefon. Med några enkla knapptryck så är du snabbt igång med ett passande spel , lagom ansträngande för att fungera väl tillsammans med en kaffekopp i din andra hand.

Lyssna på musik

För den som verkligen vill ge tankarna fritt spelrum och motivera dessa att flyga iväg en aning så brukar avkopplande musik vara ett sätt att få dom att göra så. Idag finns ett flertal musiktjänster för mobilen som är riktigt bra, vilket gör att du bara kan välja och vraka mellan dom och hitta den som passar dig allra bäst.