En morgon utan kaffe

Alla kontinuerliga kaffedrickare vet med sig att en morgon utan kaffe är någonting av det värsta som man skulle kunna tänka sig. Att starta dagen utan detta svarta livselixir medför att man aldrig riktigt kommer helt i fas, och vips är en hel dag i farozonen att bara bli till pannkaka!

En morgon utan en kopp kaffe är ingen morgon att tala gott om! För en kontinuerlig kaffedrickare gäller det att snabbt som attans få sig en kopp på morgonen, både för att man ska piggna till men också för att allt bara ska kännas rätt. Många blir helt enkelt aldrig riktigt människor innan de får i sig en kopp, något som gör att kaffet prioriteras högst av allt på morgonkvisten!

Skapa ett vattentätt system

Vissa mornar innehåller mer stress och kaos än andra, exempelvis då du försovit dig! Mornar som dessa är det dock än viktigare att få i sig sin viktiga morgondos av kaffe. annars är risken stor att resten av dagen bara fortsätter rulla på i samma manér… Genom skapa ett vattentätt system (eller kanske kaffetätt system?) där kaffet alltid är klart på morgonen och redo att bara plocka med sig på vägen till jobbet, så säkerställer du därigenom att du aldrig behöver bara utan! Allt handlar om bra rutiner och en vettig planering, samt smarta produkter som kommer underlätta din vardag.

Med lite jobb så ska du se att du kommer nå till en punkt där du aldrig kommer att behöva vara utan kaffe på morgonen, även fast det strular som aldrig förr. Alla kaffedrickare är värda en god morgon!